ArmA 3: Takistan Dag 4

Takistan Dag 4

USMC Recon holdte en hviledag på tredje dagen. Imens blev MARSOC sendt ud i området, for at lokalisere det bedste punkt at oprette en OP. Målet med denne OP, er at kunne udvide vores indflydelses område.
Der blev fundet et sted hvor fjenden ville blive forstyrret, men stadig inden for rækkevidde af FOB, ca 3-4 km syd-vest for FOB Wombat.

Der blev lagt en plan for at USMC Recon, skulle ud og se på den nye OP (Med navnet Paddington) og om muligt opbygge basis beskyttelse af OP Paddington. Samt få patruljeret i nær området, om muligt lokaliserer nøglepunkter som fjenden bruger.

Indsættelse af USMC Recon skete med et fladskærmsdrop i mørke. OP Paddington blev opsat, dog kunne vi ikke forblive uset. Fjenden organiserede et angreb for at skubbe os ud af området. Vi stod i mod, og fjenden stoppede for en tid med at prikke til OP Paddington.

Der blev udsendt patrulje, mens der stadig blev oprethold sikring ved OP. Patruljen nåede godt 500 meter væk fra OP Paddington, før de mødte stor modstand fra fjenden. Længere kampe stod på. Imens prikkede fjenden til OP Paddington, for at se om vi kunne presses til at trække os. Der blev skud med let morter mod OP Paddington, dog fik Charlie team hurtigt og effektiv nedkæmpet morter stillingen. Heldigvis holdte Alpha team OP Paddington så de andre Teams kunne trække sig tilbage hertil og få kigget på sårede og genforsynet.

OP Paddington er nu en væsentlig faktor i kampen, med god oversigt over det omkring liggende område. Fjenden vil helt sikkert ikke kunne lide det. Dette skal vi nok mærke senere. Men for nu er OP Paddington Sikker.