Operation Black Pearl

PRESS RELEASE

Operation Black Pearl

Fathi Usman blev fanget af et USMC Recon Squad, som var på trænings mission ombord på USS Freedom.

Han blev fanget ombord på en Olieplatform ud for øen Tanoa. Hvor han lavede forhandlingen med den lokale regering om salg af våben og olie. Tanoa’s regering, som ikke er anerkendt, har fordømt handlingen, da vi har krænket deres suverænitet.

Samt beskylder de os for nogle antenner der er væltet i stormen, inde på en af øerne. Dette kan US dog ikke stå til til ansvar for, da vi ikke kan kontrollere naturens kræfter.

Vores allierede ser det som en stor triumf, at vi har fanget Mr. Uzi. Der er kommet lykønskninger ind fra hele verden. Især Danmark har vist begejstring, da Fathi Usman, er manden der har solgt våben til flere terror grupper i Danmark og norden. 

Fathi Usman vil blive overflyttet til en US base i området.