ArmA 3: Debrief af Operation Red Snow

OPERATION RED SNOW

Der er blevet fundet 2 missil lastbiler. men intel tyder på der skulle være 3. Derfor sender vi RECON ind for at undersøge en mulig konvoj, som skulle køre fra det syd-østlige Altis, og op mod Nord, op mod den region hvor Mr. Uzi har lavet hans egen lille stat.

Der er en større færdselsåre nede syd på. RECON blev sat ved hjælp fra Mr. John, som har doneret nogle køretøjer der passer til årstiden. Med frostgrader, samt faldende sne. Er der trukket i arktisk sløring.

Der var stor tvivl om hvor denne konvoj ville passere. Da blev meldt om flere små konvojer i området. Efter 3 dage i bidende kulde, stillesiddende i deres OP, kom der 2 spejder køretøjer langs vejen de kigger på. De lader disse passere, og formoder en større konvoj vil ankomme umiddelbart efter. Dette er helt korrekt. En Lastbil, 1 Missil-Lastbil, samt 1 BTR. Der blev iværksat det planlagte ildoverfald, samt et team var klar på at få låst missil-lastbilen ned.

Efter hårde kampe lykkedes det RECON, at få gjort Missil-Lastbilen i en stand så den kan køre, dog ikke særlig stærkt. Der blev iværksat en konvoj for at beskytte lastbilen tilbage til egne linjer. I et desperat forsøg eftersatte en Mi8 helikopter, men lige så snart den var tæt på den østlige kyst nær Pyrgos, blev den intercepted af en F-18, og konvojen kunne fortsætte ind bag egne linjer i Pyrgos med deres dyrebare last.

Desværre var Mr. Uzi ikke at finde, det er muligt han er blevet skudt i ildoverfaldet. Men det forventes han ikke var tilstede.

I Lastbilen, er der fundet dokumenter på at den skulle køres til et depot længere oppe nord på, for senere at blive prøve affyret. RECON vil rykke på denne intel. Da de har alt viden og ikke først skal briefes i situationen. Forvent 2-3 timers klargørings tid, for at rykke ud igen.