ArmA 3: Debrief af Gun Dust

PRESS RELEASE

Operation Gun Dust

Fredsforhandlinger går fremad. Spændingen mellem USA og Altis er dæmpet. Ingen har forsøgt at bryde våbenhvilen, der står på under forhandlingerne.  

Et USMC platoon er under efterforskning for at have taget imod bestikkelse. De ter formodet de har ladet Militsen Depot være, og meldt det op som en civil fabrik. Hvilket USMC RECON fandt ud af det ikke var i går. Det kostede RECON 2 livet, deres lig blev fundet på fabrikkens område, efter det lykkedes USA at indtage den, og nedkæmpe alt modstand. Alt tyder på de har kæmpet og udvist mod ud over “the call of duty”.

Der skal nu efterforskes på alle ledetråde, der er kommet ud fra depotet. Der eftersøges en smugler i området, navn holdt hemmeligt, som muligvis har hjulpet Mr. Uzi med at transportere hans “gods” rundt.