ArmA 3: Debrief af Operation Smoked Salmon

Operation Smoked Salmon

Der blev indsat et Squad bag linjerne på øen Altis, da der var efterretninger der kunne bringe US tættere på Mr. UZI.

Desværre var det ikke muligt at holde denne operation skjult, fra Altis’s regering. Som brugte vores Squad som en jeton, til at få en mere favorable fredsaftale. Hvilket har betydet at Altis’s område ikke er åben for US tropper.

Så indtil videre, samarbejdes der med Altis om at fnage Mr. Uzi, men vi kan kun videregive efterretninger, så snart det er i deres territorium, hvilket vi har vores tvivl om er særligt effektivt.

Vinteren er her, hvilket betyder nye udfordringer for soldaterne i regionen. Da den langsigtede prognose ikke lovede sne, er det usandsynligt, at arktisks sløring når at ankomme til regionen inden det er for sent.

Ud fra operationen i går, har vi nyere informationer om Mr. Uzi, der peger mod Malden, en ø i regionen.

Lige nu afsøger vi alle skibe der forlader Altis, men det begynder dog at ligne at skibet er kommet igennem. Da Malden ikke er har et selvstyre, og høre under international lov. Bliver alt sat ind på, at finde ud af hvor disse containere bliver losset.

Så snart vi har en lokation sender vi et hold ind for at sikre dem sikkert og uden at alarmere fjenden på forhånd.